Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. December 02. 10:48, csütörtök | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Zebrán gázolt, elhajtott, most keresik

Zebrán gázolt, elhajtott, most keresik

Segítséget kérnek a rendőrök annak a sofőrnek az azonosításához, aki zebrán ütött el egy gyalogost, majd megállás nélkül tovább hajtott.

A rendőrség büntetőeljárást folyat segítségnyújtás elmulasztása miatt, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen személyazonosságú sofőr pénteken Fóton a Németh Kálmán úton ment Dunakeszi felé, amikor a Németh Kálmán út 82. szám előtt lévő zebrán elgázolt egy áthaladó férfit. A balesetben a 46 éves gyalogos könnyű sérülést szenvedett, a járművezető megállás és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott az M2 autóút irányába - közölte a rendőrség.

A balesetet okozó sofőrről eddig még nincs adat, de kocsija a szemtanúk szerint egy sötét, szedán típusú, Audi volt, amelynek eleje a gázolástól megsérülhetett. A kamerafelvételek alapján azonban nem lehet azonosítani az autót és a sofőrt, ezért kérik a lakosság segítségét az egyenruhások.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesettel, a sofőrrel, vagy az általa vezetett autóval kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentés a Telefontanú 06-80/555-11-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére