Városlista
2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2022. Augusztus 27. 17:03, szombat | Belföld
Forrás: mti/illusztráció: pixabay

Tanszergyűjtést szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Westend

Tanszergyűjtést szervez a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Westend

Tanszergyűjtést szervez a rászoruló családok számára tanévkezdésre a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Westend bevásárlóközpont - tudatta a szeretetszolgálat az MTI-hez eljuttatott közleményében szerdán.

A szeptember 17-ig tartó kampányban tanuláshoz szükséges eszközöket várnak, például iskolatáskát, tolltartót, füzeteket, írószereket, körzőt, hegyezőt. Az adományokat a Westend ReStore-ban gyűjtik, és a segélyszervezet juttatja el a rászoruló családokhoz.

Mint írták, az iskolakezdés és a megfelelő tanszerek beszerzése minden évben komoly terhet jelent a szülőknek, különösen a nehéz helyzetben élő, többgyermekes családoknak. A Westend tanszeradományokkal szeretné megkönnyíteni az iskolakezdést.

A szervezők azt kérik, aki teheti, támogassa az akciót új, vagy jó állapotú iskolatáskával, és töltse meg alsós vagy felsős gyerekek számára összeállított iskolakezdő csomaggal. Azt kérik, hogy a használt iskolatáskát, tolltartót tisztítsák ki, élelmiszert, ruhát, használhatatlan tárgyakat ne adjanak le a gyűjtőponton. Mindenki csak olyan tanszert adományozzon, amit saját gyermekének is odaadna - kérte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 18. 08:23, kedd | Belföld

Orbán Viktor Mark Ruttével tárgyalt

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.