Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2016. Június 16. 08:16, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Rendőrségi sajtótájékoztató Tolna megyében

Rendőrségi sajtótájékoztató Tolna megyében

A nyári időszak bűn- és baleset-megelőzési tudnivalóiról és az aktuális programokról tartott sajtótájékoztatót a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya a helyi média képviselői részére.

A sajtótájékoztatón Dr. Soczó László r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a megjelenteket, majd emlékplakettet adott át Horváth Zsolt dunaföldvári polgármester úrnak a „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi vetélkedőn való tisztes helytállásért, valamint a kiváló együttműködésért.

Daubner Gabriella r. alezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztályának vezetője tájékoztatta a helyi média képviselőit az aktuális bűnmegelőzési programokról (Házhoz megyünk, Várvédő, Nyaralókártya, Bikesafe, Alternatív ART), illetve a nyári szünidő veszélyeire hívta fel a figyelmet.

Megyeri Zsolt r. őrnagy, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály vezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit az aktuális baleset-megelőzési programokról, illetve a nyári szünet közúti baleseteinek megelőzéséről, továbbá a közlekedéssel kapcsolatos veszélyekre hívta fel a figyelmet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.