Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Március 22. 17:05, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Lomtalanítás közben kaptak el két körözött bűnöző is

Lomtalanítás közben kaptak el két körözött bűnöző is

A XIII. kerületi rendőrök két körözött férfit is elfogtak, és öt autót kivontak a forgalomból, amelyek alkalmatlanok voltak a biztonságos közlekedésre. Mindezt az éppen zajló lomtalanítás során.

Nem a véletlen szerencse vezette az angyalföldi rendőröket; célzott közbiztonsági és közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a főváros XIII. kerületében zajló lomtalanítás területén március 17-én – közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a Budapesti Polgárőr Szövetséggel, a Katasztrófavédelmi Polgárőr Szövetséggel, a kerületi Közterület-felügyelettel, valamint a Fővárosi Közlekedésfelügyeleti Főosztállyal közösen ellenőrizték az angyalföldi utcákat.

A rendőrök két körözött férfit fogtak el: a 34 éves Sz. Istvánt lopás miatt, a 31 éves P. Istvánt garázdaság miatt körözték. Öt forgalmi engedélyt bevontak, mert a járművek alkalmatlanok voltak a biztonságos közlekedésre, a vezetők ellen szabálysértési eljárás indult. Egy sofőrt engedély nélküli járművezetés miatt állítottak elő, négy emberrel szemben közterületi alkoholfogyasztás, eggyel közlekedési szabálysértés miatt indult eljárás. Találtak egy nyitott csomagtartóval felejtett autót is, a nyilvántartásból azonosították a tulajdonost, majd szóltak neki, nehogy valaki az ő kocsiját "lomtalanítsa".

Az angyalföldi rendőrök a lomtalanítás idején fokozottan ügyelnek az érintett területek közrendjére, közbiztonságára és közlekedésére – hangsúlyozta a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.