Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2019. Március 19. 14:02, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Letartóztatták az újszülöttje megölésével gyanúsított sárkeresztúri nőt

Letartóztatták az újszülöttje megölésével gyanúsított sárkeresztúri nőt

Egy hónapra elrendelte a bíróság kedden annak a sárkeresztúri nőnek a letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombat hajnalban a Fejér megyei Zichyújfaluban megfojtotta életképes újszülöttjét.

A Székesfehérvári Járásbíróság a szökés, elrejtőzés veszélye miatt rendelte el a gyanúsított letartóztatását. A végzést minden érintett tudomásul vette – tájékoztatta a Székesfehérvári Törvényszék az MTI-t.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat nyomozást a nő ellen.

Az alapos gyanú szerint a fiatal nő tavaly nyáron lett várandós a barátjától, de ezt előtte és a környezete előtt is eltitkolta, terhesgondozáson nem vett részt, orvosi ellátásban nem részesült. Barátja nevelőapjának ingatlanában volt, amikor elkezdődött a vajúdás. Titokban a melléképületbe ment, megszülte a gyermeket, és egy műanyagcsővel megfojtotta. A holttestet otthagyta, majd rosszullétre hivatkozva a barátjával hazavitette magát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 13. 06:00, csütörtök | Belföld

Elindult a MÁV-Volán-csoport EMMA elnevezésű egységes utazástervezője

Tesztüzemben megkezdte működését szerdán a MÁV-Volán-csoport EMMA (Egységes Menetrend Magyarországon) elnevezésű utazástervezője.

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket

2024. Június 12. 09:16, szerda | Belföld

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban

2024. Június 12. 09:13, szerda | Belföld

A román elnök cáfolta, hogy a B9-ek államai Magyarország kizárását fontolgatnák

A román államfő cáfolta, hogy a NATO keleti szárnyának tagállamait tömörítő Bukaresti Kilencek (B9) Magyarország kizárását fontolgatnák, amiért a magyar kormány állítólag \"rendszeresen szembehelyezkedik\" a partnerek döntéseivel.