Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2023. Január 16. 14:27, hétfő | Belföld
Forrás: Rendőrség

Láncfűrésszel fenyegette szomszédját, hogy levágja a fejét

Láncfűrésszel fenyegette szomszédját, hogy levágja a fejét

Egy veszprémi lakos tett bejelentést a rendőrségre 2023. január 13-án este arról, hogy egy számára ismeretlen személy nem sokkal korábban azzal fenyegette meg, hogy levágja a fejét láncfűrésszel.

A fenyegetésének pedig úgy adott nyomatékot, hogy magával vitt egy robbanómotoros láncfűrészt, majd beindította, és többször a sértett felé suhintott vele.

A helyszínre érkező rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, majd otthonában – a szomszéd lakásban – elfogták, és előállították a helyi rendőrkapitányságra a 31 éves férfit.

A nyomozók ezután gyanúsítottként kihallgatták a tettest, melynek során elmondta, hogy körülbelül két éve hallgatja esténként, hogy a számára ismeretlen szomszédja az esti órákban különböző szerszámgépekkel dolgozik. Ezúttal elege lett belőle, majd a tárolóból elővette a saját motoros láncfűrészét, és átment vele hozzá. A beszélgetés azonban szóváltáshoz, majd a láncfűrészes fenyegetéshez vezetett.

A 31 éves veszprémi férfit a rendőrök őrizetbe vették, és vele szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, valamint zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:16, szerda | Belföld

Zuhanórepülésben az ipari termelés

KSH: márciusban 10,4 százalékkal csökkent az ipari termelés.

2024. Május 08. 07:45, szerda | Belföld

OH: nem volt hibás a matematikaérettségi feladatlapja

Nem tartalmazott hibát a matematikaérettségi feladatlapja - tájékoztatta az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-t.