Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. December 13. 08:00, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kocsit lopott a 85 éves bosszúálló

Kocsit lopott a 85 éves bosszúálló

A rendőrök visszaadták az ellopott autót, elfogták a tolvajt. Mindezt 24 óra leforgása alatt.

Egy vecsési asszony fordult december 7-én a rendőrséghez, elhunyt édesanyja háza előtt álló autóját valaki ellopta. A rendőrök nekiláttak a 700 ezer forintos jármű és elbitorlója felkutatásához. Néhány órával később már arccal és névvel keresték azt a budapesti nyugdíjast, aki gyanújuk szerint elhajtott a kocsival, másnap már kérdéseikre várták a válaszokat – közölte a rendőrség.

A 85 éves férfi kihallgatásán mindent beismert. Indokként a bosszúállást nevesítette, amelynek hátterét is részletekbe menően taglalta. A kocsi tulajdonosát régóta ismerte, kapcsolatuk akkor romlott meg, amikor az asszony által örökölt ház vételára került terítékre. Először kölcsönösen megállapodtak 25 millió forintban, ám néhány hónappal később az asszony többet akart érte. A férfi átverve érezte magát, meglátása szerint a nő annak ellenére akart belőle nagyobb összeget kicsikarni, hogy a ház nem ér annyit.

December 7-én autójával Vecsésen haladt, amikor meglátta az asszony út szélén parkoló kocsiját. Hirtelen támadt, leckéztetésnek szánt ötlettől vezérelve leállt a saját autójával, beült a máséba és egy ismerőse udvarát megcélozva elindult. Mivel azonban sajátját nem akarta ott hagyni, ezért a két járgányt felváltva vezetve tette meg az utat. Beletelt némi időbe, míg megérkezett célállomásához, útközben pedig senkinek nem tűnt fel annyira a mutatvány, hogy rendőri intézkedést kértek volna.

Az autót a rendőrök megtalálták, visszaadták tulajdonosának, a 85 éves férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Címkék: autó, lopás, rendőr, vecsész, vita

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára