Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. November 25. 08:01, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu

Kalandos küzdelem Sherlock Holmes nevében - VIDEÓ

Kalandos küzdelem Sherlock Holmes nevében - VIDEÓ

Hamarosan a mozikba kerül Bernáth Zsolt filmrendező Sherlock Holmes nevében című magyar ifjúsági kalandfilmje.

Az utómunkálatok decemberig tartanak, 2012-ben a közönség a mozivásznon, a televízióban és DVD-n is megtekintheti az alacsony költségvetéssel elkészített alkotást.

A film két Sherlock Holmes-rajongó tinédzser, valamint egy kislány kalandokban és fordulatokban gazdag történetét meséli el. Szénási Kristóf (Holmes), Ungvár Ádám (Watson) és Kugler Nikolett (Ica) először álltak a kamerák előtt.

A történet egy vidéki kisvárosban játszódik, ahol különféle furcsa dolgok történnek, melyekből természetesen a felnőttek semmit sem vesznek észre. A főszereplőknek azonban feltűnik, hogy gyerekeknek veszik nyomuk, akik ugyan idővel előkerülnek, ám egyikőjük sem ugyanaz már, aki korábban volt. Elindul tehát a nyomozás, a három kiskamasz próbálja megfejteni egy vicsorgó szörny, egy rettegett karbantartó és az Álommester rejtélyét, mindezt a végsőkig küzdve, hogy "Sherlock Holmes nevében" megmentsék a városban élő gyerekeket.

- A mai gyerekek nem annyira érzékenyek ezekre az ingerekre - nyilatkozta Gulya Róbert, a film zeneszerzője arról, hogy a fiatalabb korosztály számára mennyire befogadhatóak mind az akciójelenetek, mind pedig a rájuk épülő zenei hatások. A természetfeletti világba kalauzoló rejtélyes történet képei a kisebbeket is ugyanúgy elkápráztatják majd, mint a felnőtteket.

A film rövid előzetese:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.