Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2016. Június 08. 08:49, szerda | Helyi
Forrás: propeller.hu

Hatalmas harcsát fogtak ki a sötétvölgyi horgásztóból

Hatalmas harcsát fogtak ki a sötétvölgyi horgásztóból

Óriásharcsát fogott egy Szekszárd melletti horgásztóból Jakab József. A ragadozó éjjel rabolt rá a felszín alatt úszó csalihalra.

A Teol.hu cikke szerint Jakab József telefonon riasztotta horgásztársát, majd együtt, egy negyedórás fárasztás után emelték ki a harcsát a sötétvölgyi horgásztó vizéből. A mérlegeléskor kiderült, hogy a hal 76 kilós és 227 centiméter hosszú.

Jakab József nagy harcsavadász hírében áll, tavaly már megakasztott egy 65 kilós, előtte pedig egy 50 kilós harcsát is, és számtalan, ugyancsak méretes halat.

Címkék: harcsa, Szekszárd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.