Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Szeptember 11. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Fájdalmas titkot őriz: rákos volt Peller Mariann

Fájdalmas titkot őriz: rákos volt Peller Mariann

Peller Mariann, a TV2-n induló ÖsszeEsküvők című műsor házigazdája féktelen jókedvéről és vidámságáról ismert, azonban a mosolygós arc mögött fájdalmas emléket őriz. Évekkel ezelőtt egy tumorral kellett megküzdenie.

"Arra lettem figyelmes, hogy jobb oldalt valami kidagadt a nyakamon. Elmentem a szüleimmel a háziorvoshoz, aki valósággal sokkot kapott a kinövés láttán. Mondta, hogy ez nem normális, és azonnal beutalt a kórházba. Családi ismeretségen keresztül elmentünk egy professzorhoz, aki megvizsgált" - kezdte megrázó történetét Mariann, aki nem számított arra, hogy akár komoly betegségről is szó lehet.

"Pajzsmirigydaganatot állapítottak meg. Szövetmintát vettek azonnal, ami irtó fájdalmas volt. Emlékszem, hogy a nővérek nyugtattak, mert kibírhatatlan fájdalmat éreztem, amikor az orvos beleszúrta a tűt a nyakamba. Én fel sem fogtam, hogy mi történik körülöttem. Akkor kezdtem el megrémülni, amikor anyukám arcán láttam a félelmet" - folytatta a népszerű műsorvezető, aki naplót vezetett a kórházi élményeiről.

"A műtét reggelén bejött az orvos, aki megvizsgálta a nyakam. Azt nézte, hogy pontosan hol vágja meg, hogy a lehető legkevesebb nyoma maradjon a beavatkozásnak. Egy hetet töltöttem bent, kivették a fél pajzsmirigyem. Ma csak az igazán figyelmes szem veszi észre a műtét nyomait" - mondta Mariann, aki szörnyű napokat élt át, amíg nem derült ki a biopszia eredménye.

"Szerencsére jóindulatú volt a daganatom, bár figyelmeztettek az orvosok, hogy ha nem működik majd rendesen a pajzsmirigyem megmaradt része, akkor akár életem végéig hormonokat kell szednem, és az a testsúlyomat is befolyásolhatja. A hangom is veszélyben volt, mert intubáltak, azaz egy csővel biztosították a szabad légzést, amivel megsérthették volna a hangszalagjaimat. Pozitív hozzáállásommal sikerült átvészelni ezt a kemény időszakot, és bízom benne, hogy nem újul ki a daganat" - mesélte az Új Ásznak a műsorvezető.

STOP

Címkék: peller mariann

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.