Városlista
2024. július 3, szerda - Kornél

Hírek

2019. Április 01. 07:33, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

A Dumbó a várakozásoktól messze elmaradva nyerte a mozis hétvégét

A Dumbó a várakozásoktól messze elmaradva nyerte a mozis hétvégét

A Dumbó című élőszereplős, elefántos családi film a várakozásoktól messze elmaradva, mindössze 45 millió dolláros (12,3 milliárd forint) jegyárbevétellel nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét

- írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva. A Disney Tim Burton rendezte remake-jének elkészítése 145 millió dollárba került. Eddigi amerikai bevétele kevesebb mint fele A szépség és a szörnyetegének, a stúdió két évvel ezelőtti élőszereplős klasszikusának, vagy A dzsungel könyve 2016-os megfilmesítésének.

A nagy füleivel repkedő kiselefánt meséje a második helyre szorította vissza a Jordan Peele rendezte Mi című horrort, amelyik 33,6 millió dollárt gyűjtött a hétvégén, ezzel második hétvégéjén észak-amerikai jegyárbevételét 128,3 millióra növelte.

A Marvel Kapitány 20 millió dollárral a harmadik helyet szerezte meg a hétvégi sikerlistán, ezzel észak-amerikai jegyárbevétele több mint 350 millió dollárra duzzadt.

A Két lépés távolság (Five Feet Apart) című romantikus dráma 6,3 millióval a negyedik, az Unplanned című, egy nem várt terhesség problémáival foglalkozó film pedig az ötödik helyre jutott 6,1 millió dolláros jegyárbevételével.

Címkék: bevétel, dumbó, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.